review wallpapers cheats mini site

Εταιρία:
Ubisoft
Χρονιά:
2005
Τύπος:
Δράσης, Περιπέτειας
Κονσόλες:
PSP

7.5
Πλοκή: 6
Ήχος: 8
Γραφικά: 8
Χαρακτήρες: 7
Χειρισμός: 8
Αντοχή: 8



Απίθανα γραφικά, ρεαλιστικές οι κινήσεις. Η μεταφορά του Warrior Within στο PSP με 2 ωρίτσες παραπάνω παιχνίδι. Λέμε αγαπάμε πρίγκιπα!
Prince of Persia: Revelations | Review
Twitter
Facebook
Η ιστορία του δεύτερου μέρους της ηρωικής τριλογίας του Πρίγκιπα της Περσίας (το Warrior Within) παρουσιάζεται με την ονομασία "Revelations" στην κονσόλα PSP.
Η διαφορά από την έκδοση του PS2 και του XBOX είναι παραπάνω ώρες παιχνιδιού με νέες πίστες που έχουν προστεθεί και με περισσότερο ενδιαφέροντες γρίφους.
Πάνω - κάτω η πλοκή του παιχνιδιού είναι η ίδια με εκείνη που εκδόθηκε για τις κονσόλες PS2 και XBOX.
Ο πρίγκιπας πρέπει να αποφύγει το εφιαλτικό "Dahaka" που δημιουργήθηκε από το παράδοξο του χρόνου και να αποτρέψει το "αναπόφευκτο", τον ίδιο του τον θάνατο.
Χρησιμοποιώντας το "μαχαίρι της άμμου του χρόνου" ο γοητευτικός πρίγκιπας μπορεί να πάει πίσω στον χρόνο και να ανατρέψει τα γεγονότα ή να τα επιβραδύνει.
Το γραφικό περιβάλλον είναι ακριβώς ίδιο με την πρωτότυπη έκδοση εντυπωσιάζοντας τον gamer στην μικρή κονσόλα.
Οι εχθροί είναι ποικίλοι όπως και οι εκστρατείες και οι χώροι που λαμβάνουν μέρος.
Ο χειρισμός είναι άνετος και εύκολος, ειδικά η χρήση της κάμερας είναι άκρως εξυπηρετική.
Αν δεν έχετε παίξει το Prince of Persia σε κάποια από τις μεγάλες κονσόλες, θα σας εντυπωσιάσει και θα σας κρατήσει ώρες πολλές μπροστά στο PSP σας.
από τη Cyberella

Console GameZ
XBOX 360, PSP, Wii,
PS3, Reviewz,
Goodies, Top Gamez,
Blog,Contact

XBOX 360
Reviews, News,
Tech Specs, Top Games,
XBOX 360 Media

PSP
Reviews, News,
Tech Specs, Top Games,
PSP Media

Wii
Reviews, News,
Tech Specs, Top Games,
Wii Media

PS3
Reviews, News,
Tech Specs, Top Games,
PS3 Media

Info
Created and developed
by Cybertronical Design
Myrto Orfanoudaki Simic
a.k.a. Cyberella 2012